Sverige

Sverige är nog allmänt känd som land midnattssolen, födelseplatsen för ABBA, Volvo och Saab, och en eller flera av världens fredliga nationer (det var inte inblandad i kriget i 200 år) används. Med denna typ av ett rykte, att Sverige svårt slå som en magnet resenären.

Huvudstaden Stockholm, med tvekan en eller flera av världens bästa och vackraste. Turister flockas till staden för sina affärer, nattklubbar, vattendrag, museer och parker. Det kan vara intressant att notera att även Stockholm är definitivt moderna och första världen bland dess sevärdheter är en gammal stad med medeltida, kullerstensgator. Detta är Gamla Stan, en charmig, labyrintisk komplex av souvenirbutiker och glassbarer som varje besökare är glädje.

En annan must-see i Stockholms Skansen, ett friluftsmuseum charmiga på en kulle. 1891 öppnade initialt, den har nu på skärm 150 konventionella konventionella hus, speglar den svenska liv i tidigare generationer. Dessa bostäder har invånarna lämpligt klädda i historiska dräkter, som knappast finns någon annanstans internationellt för en spektakulär scen.

Stockholm, liksom hela Sverige, i huvudsak, är perfekt för utomhusaktiviteter. De vanligaste fritidsaktiviteter, paddling, vandring och cykling. Bärplockning när säsongen tillåter det, är mycket mindre erkänt, men också anses vara en annan favorit aktivitet. Även cykling eller promenader, en enda genom fält av sten gravar eller möjligen även hända inträffat mer än en historisk kunglig gravhögar. Detta är tecken på Sveriges militära förflutna när vikingarna plundrade hela byar en otroligt långt ifrån den nuvarande fredlig och neutral hållning i regionen antagits.Det finns billiga flyg kläderna till stockholm från alla större Europien städer. För att få mer information besök www.bravofly.se .

Den bästa tiden att resa till Sverige, från juni till september, när väderförhållandena är bäst. Det är viktigt att notera att dagsljuset varierar kraftigt över hela Sverige. I Stockholm i december, solen vanligtvis så snart 03:00.